Ruski Krstur: Čeka se drugostepena presuda za ubistvo na igralištu, preti devet godina zatvora

Presuda A. A. (30) iz Ruskog Krstura za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom, kojom je osuđen na devet godina ztavora, još uvek nije pravnosnažna.
Ruski Krstur: Čeka se drugostepena presuda za ubistvo na igralištu, preti devet godina zatvora
Foto: 021.rs

Kako Dnevnik saznaje, na prvostepenu presudu Višeg suda u Somboru izjavljena je žalba i trenutno je na odlučivanju u Apelacionom sudu u Novom Sadu.

A. A. je okrivljen za ubistvo Igora Vinajija (41) koje se dogodilo 10. februara 2020. godine, oko 20 časova, na seoskom igralištu Fudbalskog kluba "Rusin" u Ruskom Krsturu.

Kako su nakon hapšenja saopštili iz policijske uprave Sombor, on se tereti da je u Ulici Petra Kuzmića u Ruskom Krsturu, nakon svađe i sukoba, komadom betona i razbijenom flašom naneo više udaraca 41-godišnjem muškarcu, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.
 
A. A. je odmah uhapšen i od tada se nalazi iza rešetaka. Njemu je pritvor nakon izricanja prvostepene presude produžen zbog bojazni od ponavljanja krivičnog dela.
  • mns

    16.08.2022 12:05
    samo!
    devet godina za ljudski život !!! pa onda ga pustite zbog dobrog vladanja sa pet... i eto dobrog građanina napolju... ne ubiji... ne kradi.... to više nije interesantno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina