Dodatni noćni vozovi iz Beograda za Novi Sad, Vršac i Pančevo tokom "Beer festa"

Kompanija "Srbija voz" će, tokom održavanja "Beer festa", od 18. do 21. avgusta, uvesti dodatne, noćne polaske vozova za Novi Sad, Pančevo i Vršac.
Dodatni noćni vozovi iz Beograda za Novi Sad, Vršac i Pančevo tokom "Beer festa"
Foto: 021.rs
"Srbija Voz je, u saradnji sa organizatorima "Beer festa", obezbedio bezbedan povratak kući za posetioce koji dolaze iz Novog Sada, Pančeva i Vršca, uvođenjem dodatnih noćnih polazaka sa stanice Novi Beograd", rekao je direktor "Srbija voza" Đorđe Prokić.
On je precizirao da su polasci u petak i ponedeljak u 2.30 posle ponoći, a u subotu i nedelju u 3.30 za Novi Sad i u 3.50 za Vršac.
 
Prokić je naveo da se "Srbija voz" opredelio za polaske do ta tri grada imajući u vidu kratko vreme putovanja, tako da putnici, uglavnom mladi, mogu za pola sata ili najviše sat vremena da dođu od Vršca do Beograda i da se noću vrate.
"Voz će stajati na usputnim stanicama do Novog Sada i u pravcu ka Vršcu i Pančevu. Zato mislimo da će ove linije biti najkorišćenije", rekao je Prokić.
 
On je apelovao na posetioce festivala da se ponanašaju odgovorno i koriste voz kao prevozno sredstvo, navodeći da se karte, osim na blagajni, mogu kupiti pomoću mobilne aplikacije, kao i putem sajta www.srbijavoz.rs.
 
Dodatni noćni vozovi za Novi Sad, Pančevo i Vršac kretaće sledećim voznim redom:
 
Petak, 19. avgust:
 
- 2.30 polazak za Novi Sad, 2.30 polazak za Vršac.
 
Subota, 20. avgust:
 
- 3.30 polazak za Novi Sad, 3.50 polazak za Vršac.
 
Nedelja, 21. avgust:
 
- 3.30 polazak za Novi Sad, 3.50 polazak za Vršac.
 
Ponedeljak, 22. avgust:
 
- 2.30 polazak za Novi Sad, 2.30 polazak za Vršac.
  • SMile

    19.08.2022 09:37
    A do
    A do kad će Šid, SM i Ruma vozom da putuju do Golubinaca?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina