Kamion naleteo na bicikl u Somboru, poginulo dete

U Somboru je poginulo dete, kada je vozač teretnog vozila naleteo na električni bicikl.
Kamion naleteo na bicikl u Somboru, poginulo dete
Foto: 021.rs (arhiva)

Nesreća se dogodila oko 17 sati u centru Sombora, kada je vozač teretnog vozila naleteo na električni bicikl, na kojem su se vozili žena i dete, javlja dopisnik RTS-a.

Dete je poginulo, a žena je prevezena u bolnicu.
Istraga je u toku.
 
Inače, u centru grada je zabranjen saobraćaj za teretna vozila.
  • BS

    20.08.2022 18:40
    @Gvozden
    Otkad to? Jel ti citas neki drugi ZOBS koji to eksplicitno zabranjuje, jer ja koliko znam prevoz dece na biciklu je dozvoljen. Evo zamo za tebe clan zakona o bezbednosti u saobracaju koji kaze:

    Član 118
    Vozač bicikla stariji od 18 godina može na biciklu prevoziti dete do osam godina starosti, ako je na biciklu ugrađeno posebno sedište, prilagođeno veličini deteta i čvrsto spojeno sa biciklom.
  • Somborac

    20.08.2022 12:29
    Pitanje vremena
    Živim u ulici u kojoj se ovo desilo. Čovek sam u godinama i ovo me je izuzetno potreslo, saučešće porodici i da mali anđeo mirno počiva. Dugo neću zaboraviti sliku zgnječenog bicikla pod OGROMNIM kamionom i dečiju patiku koji metar dalje.
    Nažalost, bilo je pitanje vremena kada će se ovako nešto desiti jer su nam gradske ulice "stručnjaci" pretvorili u puteve, bez plana i strategije, baš kao i sve što se u ovom, nekada lepom gradu dešava jer ga "vodi" stručnjak koji je jedva osnovnu školu završio i koji pretnjama i batinama drži ostale u poslušnosti. Sve to postoji dokumentovano ali dotični drži i policiju pa za sada nema nikakvih posledica za njega. Ni ovo neće imati posudice jer su Somborci kukavice koje ni za sopstvenu decu neću da se izbore
  • Vladan

    20.08.2022 11:34
    @Gvozden

    Još jedan doprinos sumanutim glupostima koje haluciniraju ljudi koji nikada nisu vozili bicikl: da se dete ne sme voziti na njemu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".