FOTO: Uništeno dečije igralište u Rumi, opština podnosi prijavu i objavljuje imena vandala

Nepoznate osobe uništile su u petak rekvizite za decu u Brodiću parkiću u Rumi.
"Mi svakim danom sređujemo, čistimo, asfaltiramo, gradimo, ulepšavamo našu opštinu i stvaramo bolje uslove za život građana, ali grupa vandala svojim nevaspitanjem samo za jednu noć baci ljagu na sve to", izjavila je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić.
Dodala je da će zbog toga podneti krivične prijave protiv NN lica ne samo za nanošenje štete u Brodiću parkiću nego i protiv onih koji šaraju saobraćajne znakove i fasade u gradu.
Takođe, kako je rekla, nakon što ih policija otkrije, opština će javno objaviti ko su počinioci.

Teme

RUMA
  • Milan

    23.08.2022 07:50
    Kazna
    To sa edukacijom nepije vodu samo javna sramota i drustveni rad al onaj da se vidi na primer u komunalnim uslugama uz pratnju policije.
  • Zoran

    22.08.2022 16:02
    Treba
    Treba istaknuti imena pocinioca vandalizma i da plate svu stetu a takodje trebaju sami popraviti ili da prisustvuju i plate ljude koji to strucno mogu dovesti u prvobitno stanje
  • Zoolok

    22.08.2022 12:03
    Nadam se da ce stvarno objaviti imena, kad budu sigurni ko je ovo uradio. Moramo da vratimo sramotu i sramocenje ovakvih cinova u javni zivot.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina