FOTO, VIDEO: U "mercedesu" preko Batrovaca pokušao da prošvercuje 10 kg kokaina

M. J. (37) uhapšen je zbog trgovine drogom.
Policija je na prelazu Batrovci, na ulazu u Srbiju, u automobilu marke "mercedes" nemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao osumnjičeni srpski državljanin M. J., u fabričkim šupljinama pored menjača i ispod patosnice suvozačevog sedišta, pronašla kokain zapakovan u više paketa, ukupne težine oko 10 kilograma.
Pretresom dva stana u Beogradu koje koristi osumnjičeni, pronađena je vagica za precizno merenje, kao i municija, više komada različitog kalibra, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden nadležnom tužilaštvu.
 
 
  • Belić

    23.08.2022 10:12
    Trebalo je da ide u toplijim danima kada se carinici zavuku u hlad ili idu po kolu iz frižidera, te ih na manjim graničnim prelazima ni nema da klimnu glavom u znak da prolaziš
  • Dragan Popovic

    22.08.2022 22:04
    Vrbas
    Samo dugorocne kazne rad rad i samo rad u zatvoru. Sve njegove telefonske brojeve spijunirati jer tu su i ostali dileri. Znaju oni vec od kud je dosao jer je toliko glup,da misli ako ide hiljade Turaka mene nece pregledati. Ti si davno bio na listi bas mislis da te slucajno zaustavili na Batrovcima hahaha Ali novac od droge nemoze i veoma sam veseo kupiti inteligenciju tim Audi Bmw Mecka dilerima. Pazi toliko si providan jer kad si krenuo iz Svabije sve o tebi je doslo na Batrovce di radis dali radis koliko imas u banci i kuda ides. A koliko ce zivota unistit da bi vozio BMW znas bolan to je Svabo a tek Mercedes. hahaha
  • Lucifer

    22.08.2022 13:00
    @nesto Vaga za "precizno merenje" može bukvalno da se kupi za 1000din. Samo manja varijanta kuhinjske vage. Nije nelegalno posedovati je. Nelegalno je posedovati 10 kila kokaina, a vagica je samo posredan da je taj neko stavljao isti u promet. Budu li ovako revnosni carinici, neće imati estrada i političari šta da mrljaju po separeima....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".