Uhapšen muškarac iz Bele Crkve: Lovio ribu na zabranjenom mestu na Dunavu

Četrdesetšestogodišnji muškarac iz Bele Crkve uhapšen je zbog sumnje da je lovio ribu na Dunavu, na mestu gde je ribolov zabranjen.

Pripadnici MUP-a u Pančevu, u saradnji sa ribočuvarskom službom "Voda Vojvodine" i Jedinicom za suzbijanje ekološkog kriminala, uhapsili su muškarca kojem se na teret stavlja krivično delo nedozvoljen ribolov.

On se sumnjiči da je na Dunavu, na mestu zabranjenom za ribolov, izribario oko 100 rečnih riba, veličine manje od propisane za ribolov.

Od osumnjičenog su oduzeti čamac, dve ribarske mreže i proanđena riba.
 
Protiv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku nadležnom tužilaštvu u Vršcu.
  • Joca

    04.09.2022 15:41
    mito
    Nijedao mito
  • Lucifer

    29.08.2022 09:07
    @bukagija Ne relativizuj, zborg toga i nema ribe u rekama. Jer "bacio mrežu pa šta... znaš li koliko oni drugi kradu?" Večito se izvlačimo na te neke druge i pravdamo sopstvena sitna potkradanja. Koliko sma samo puta to čuo. Ilegalni ribolov je ozbiljan i masovan problem u Srbiji. Koliko ga druge zemlje ozbiljno shvataju, u Nemačkoj bi ga odrali oko 20k evra po raznim osnovama: ilegalni ribolov, okrutnost prema životinjama, uništavanje životne sredine, itd. Ne postoje neozbiljni kriminalci, pa da ih tolerišemo, niti je činjenica da neki uspevaju da izbegnu kaznu opravdanje da neko drugi može da krade.
  • bukagija

    27.08.2022 19:24
    im ne gine
    a ozbiljne kriminalce ubice, pustaju iz zatvora sa nanogicom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina