Škola u selu kod Vršca zabranila učenicima da donose telefone u školu

Nastavničko veće Osnovne škole "Branko Radičević" iz sela Uljma, kod Vršca, donelo je odluku da se đacima zabrani upotreba mobilnih telefona i pametnih satova.
Škola u selu kod Vršca zabranila učenicima da donose telefone u školu
Foto: Pixabay
Od ove školske godine učenici više ne smeju u školu da donose ove savremene uređaje, što je izazvalo različita mišljenja.
"Svaka odluka u našoj ustanovi donosi se u korist učenika i kvaliteta nastave", obrazložila je direktorka Olivera Klarić, prenose Novosti.
Jedino deca iz okolnih sela, koja putuju u uljmansku školu, mogu da ponesu mobilne telefone i pametne satove, ali će oni do kraja nastave stajati kod odeljenskog starešine.
  • Miško.

    07.09.2022 01:43
    Hvaljen Isus i Buda
    konačno nešto normalno u ovoj državi.
  • ?

    05.09.2022 09:01
    .
    Tek sada?
  • zamajavanje

    05.09.2022 08:54
    telefonisti
    kako će znati da se vrate kući bez mobilne moždane nadogradnje ?


    Najbitnije najstrašnije : za mobilne se plaća više mesećno nego za voće i hranu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.