U toku prijavljivanje za Gomex zrenjaninski polumaraton

Šesti Gomex zrenjaninski polumaraton biće održan 2. oktobra.

Jedan od stavova kompanije Gomex je da bude aktivan član lokalnih zajednica u kojima posluje i ovu ideju uspešno realizuje. 

Dakle, 2. oktobar je dan kada će se na jednom mestu povezati sport, druženje, podrška, prijateljstvo i muzika, a svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti putem sajta trka.rs.
Pored polumaratonske trke (21km), na programu će biti i trka zadovoljstva (7km), kao i štafetna (3x7km) i dečija trka. 
 
Zrenjaninski polumaraton je trka koja će takmičare provesti kroz sve lepote Zrenjanina. Staza je duga 21.1 km, kružna je i ravna, bez većih uspona. Trči se tri kruga kroz najlepše delove grada – od starta ispred Gradske kuće, preko najpoznatijih zrenjaninskih ulica i naselja. 
 
Zahvaljujući odličnoj organizaciji, u proteklih pet godina, popularnost i posećenost ovog sportskog takmičenja je u
konstantnom porastu. Prošle godine, Zrenjaninski polumaraton je okupio skoro 800 takmičara, među kojima su najbolji bili Stenli Kipruto i Olivera Jevtić.
 
Stenli Kipruto je atletičar iz Kenije koji je domaćoj javnosti postao poznat kada je svetlost dana ugledala priča da je Oliveri Jevtić i njenom treneru spasao život u ratom zahvaćenoj Keniji. Olivera Jevtić je čak pet puta predstavljala našu zemlju na Olimpijskim igrama i pobednica je mnogih maratona. Bila je i promoter 5. Zrenjaninskog polumaratona.
 
Za više informacija zapratite facebook (https://www.facebook.com/zrenjaninskipolumaraton) i instagram stranicu (https://www.instagram.com/maratonzr/).

Teme

Gomex

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina