Poginuo vozač kod Vrbasa: Sleteo s puta i udario u drvo

Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se u utorak uveče dogodila na putu između Vrbasa i Bačkog Dobrog Polja.
Poginuo vozač kod Vrbasa: Sleteo s puta i udario u drvo
Foto: Pixabay (ilustracija)

Udes se dogodio oko 19 časova, a kako se saznaje, stradao je 49-godišnji muškarac iz Bačkog Dobrog Polja. 

Mediji prenose da je do nesreće došlo kada je stradali muškarac, vozeći "ševrolet kalos", izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i udario u drvo.

Vatrogasci su morali da seku automobil kako bi došli do tela poginulog, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje njegovu smrt.
 
Sve okolnosti nesreće biće poznate nakon istrage.
  • Boki

    14.09.2022 16:00
    Dajte ljudi, ne lupajte za drveće.

    Ljudi ginu jer pred most preko kanala, neposredno pre Vrbasa, postoji dupla krivina. Mnogi idu mnogo brže nego što je dozvoljeno i onda ili "isprave" krivinu ili podlete pod vozilo iz suprotnog smera.
  • dogodine u Botošu

    14.09.2022 14:10
    Pazi ove što bi sekli stabla jer su vozači moroni (da ne upotrebim težu reč, biram reči, verujte). I još spominju magiju i svašta. Stvarno smo srednji vek. Ta stabla pored hladovine (koja je sekundarna) sprečavaju nanose smetova snega zimi. Dalje prste od stabala, sve ste posekli.
  • Обсервер

    14.09.2022 11:35
    Пројекат
    Породици саучешће. Пут је одавно пројектован са стаблима за хладовину, када се углавном путовало запрегама.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.