Bečejac uhapšen zbog krađe pet tona krompira, ukrao po 500 kilograma paprike i kupusa

Novosadska policija uhapsila je četrdesettrogodišnjeg A. T. iz Bečeja, zbog sumnje na više krađa.
Bečejac uhapšen zbog krađe pet tona krompira, ukrao po 500 kilograma paprike i kupusa
Foto: Pixabay
Kako navodi policija, sumnja se da je on, u više navrata, ukrao sa parcela dve meštanke Bečeja znatnu količinu povrća, između ostalog, pet tona krompira i po 500 kilograma kupusa i paprike.
Operativnim radom, policija je rasvetlila ova krivična dela, a u kući osumnjičenog pronašla deo ukradene robe.
A. T. je zadržan do 48 sati, a posle saslušanja sudija Osnovnog suda u Bečeju odredio mu je pritvor, do 30 dana.
  • Beri beri

    18.09.2022 14:43
    Brka@ Slažem se. Dok ne zavlada utopija i dok svi veliki lopovi ne budu pohapšeni, svi mi trebamo imati pravo da krademo koliko želimo bez posledica. Eto nadam se da će i od tebe neko ukrasti tvoju imovinu, jer znaš, to je sitno u poređenju sa ovim velikima i da se usudio nisi da se zbog toga žališ već očekujem za to tvoju punu podršku jer je to tvoja borba dala. U ovom trenutku je nevažno da veliki lopovi ovde opstaju upravo zahvaljujući stotinama i hiljadama malih.
  • Brka

    17.09.2022 18:28
    @beri beri:
    Može oba? Zakon se ne primenjuje isto za sve a pet tona krompira je, uprkos svemu, sitno. Jako sitno, u odnosu na to koliko veći a zaštićeni lopovi kradu.

    Da upotrebim analogiju: to je kao da uhapsiš čoveka koji je utajio 10.000 evra poreza a ne uhapsiš čoveka koji ukrao 3 miliona evra na javnim nabavkama. Red veličina razlike. Morao bih da uhapsiš 300 "desetaka" da bi pokrio jednog "tromilionaša". Rekao bih da se trud i operativni rad više isplati kada pecaš veće ribe, ali šta ja znam.
  • Beri beri

    17.09.2022 11:15
    pera nevera@ Ma je li, toliko je bio gladan da mu je baš 5 tona krompira trebalo da ugasi glad? Da mu ne presedne toliki krompir i kupus? Kako volite da serete o šatro gladnom narodu koji se ovamo bahati na svakom koraku. Ili vašim rečnikom, on ovde sebi prisvaja 5 tona krompira a decu lečimo sms porukama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.