FOTO: Licitacija Carine za više od 130 tona keramičkih pločica i 32.000 sijalica

Više od 130 tona keramičkih pločica i bordura i oko 32.000 sijalica oduzetih u sudsko-prekršajnom postupku biće izloženo javnoj internet prodaji, koju organizuje Carinarnica Vršac, saopšteno je danas.
U saopštenju se navodi da je već počelo prijavljivanje za e-licitaciju koja će biti održana u utorak, 27. septembra od 12 do 13 časova. U javnom nadmetanju mogu da učestvuju samo pravna lica, koja se do ponoći 24. septembra registruju na aplikaciji za elektronske licitacije Uprave carina i uplate neophodnu kauciju.
Fotografije keramičkih pločica, čija je početna cena 30,44 dinara po kilogramu i sijalica koje će na prodaju biti ponuđene po početnoj ceni od 1,22 dinara po komadu, zainteresovani mogu da pogledaju na linku.
 
Detaljne informacije o opštim uslovima učešća i korisničko uputstvo dostupni su u samoj aplikaciji i na sajtu Uprave carina u rubrici "Objašnjenja".
 
  • Jole

    20.09.2022 10:52
    Norveske lampe? Sunce ti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.