Zbog radova izmenjen režim saobraćaja na dve deonice auto-puta u Vojvodini

Na auto-putu kod petlje Beška i petlje Nova Pazova danas, 29. septembra izvodiće se radovi, zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja.
Zbog radova izmenjen režim saobraćaja na dve deonice auto-puta u Vojvodini
Foto: 021.rs
Deonica petlja Beška - petlja Maradik  
Kako su saopštili "Putevi Srbije", u toku svetlog dela dana saniraće se kolovozna konstrukcija na delu na deonici petlja Beška - petlja Maradik, u smeru Beograd - Novi Sad.
Tokom radova saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom, dok će za saobraćaj biti zatvorene preticajna i vozna traka u dužini od 2km, u smeru izvođenja radova. 
 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
Deonica petlja Nova Pazova - petlja Novi Banovci
 
U toku svetlog dela dana saniraće se kolovoz na deonici petlja Nova Pazova - petlja Novi Banovci, u smeru Beograd - Novi Sad.
 
Tokom radova saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom, dok će za saobraćaj biti zatvorene preticajna i vozna traka u dužini od dva kilometra, u smeru izvođenja radova. 
 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
Takođe, podsetimo da je na deonici Bačka Topola - Bečej saobraćaj obustavljen do 14. decembra 2023. zbog izgradnje podvožnjaka brze pruge Novi Sad – Kelebija. Alternativni pravci su državni put kroz naselje i ulica Novosadski put.
  • pajo patak

    29.09.2022 15:41
    nagradno pitanje:
    šta je to autoput u Vojvodini ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.