Vršac: Sutra protest ispred Centra za socijalni rad zbog ubistva dvogodišnje devojčice

Nekoliko udruženja građana sutra će u Vršcu protestovati ispred Centra za socijalni rad nakon što je otac, koji je osuđivana zbog nasilja, ubio svoje dvogodišnje dete, a potom izvršio samoubistvo.
Vršac: Sutra protest ispred Centra za socijalni rad zbog ubistva dvogodišnje devojčice
Foto: Pixabay
Aktivistkinja Zorana Crnojević izjavila je za FoNet da zahtevaju ostavku direktorke Centra za socijalni rad Mirjane Knežević, kao i odgovornost zaposlenih.
"Tražimo hitnu ostavku ili smenu direktorke Mirjane Knežević, kao i da se saopšti ime odgovornog zaposlenog koji je radio na ovom slučaju", rekla je Crnojević.
Ona je navela da traže i da se utvrdi zašto policija nije odmah reagovala na prijavu majke deteta, kada joj je suprug zapretio da će ubiti dete.
 
Protest je zakazan za 13 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.