Pokrajinski sekretarijat u ponedeljak saopštava zaključke o nadzoru u Centru za socijalni rad Vršac

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku obavio je nadzor u Centru za socijalni rad u Vršcu u vezi sa slučajem dvogodišnje devojčice koju je ubio otac.
Pokrajinski sekretarijat u ponedeljak saopštava zaključke o nadzoru u Centru za socijalni rad Vršac
Foto: 021.rs
Povodom rezultata nadzora, pokrajinski sekretar Predrag Vuletić održaće konferenciju za medije u ponedeljak, 10. oktobra.
Kako je sekretarijat ranije saopštio, nadzor nad radom Centra pokrenut je odmah nakon saznanja da se ubistvo dogodilo.
Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu formiralo je predmet na osnovu medijskih izveštaja o ubistvu i samoubistvu u Vršcu i istraga je u toku.
 
Nadzor je pokrenuo i Zaštitnik građana, koji kontroliše i da li je bilo propusta u radu MUP-a. Naime, majka ubijene devojčice je više puta prijavljivala oca deteta za porodično nasilje.
 
Vrščanin M. B. je 4. oktobra u svom stanu ubio dvogodišnju ćerku i sebe.
  • Ključne reči

    08.10.2022 09:28
    A šta ćemo s policijom koju je žena zvala?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina