Posete školama 2022: Nadležni obilaze ustanove u Vojvodini koje su u proteklim godinama dobile novac

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice pokrenuo je akciju pod nazivom "Posete školama 2022".

U okviru akcije, plan sekretarijata je obilazak 175 predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola i domova učenika na teritoriji Vojvodine, kojima je Pokrajinska vlada tokom prethodne četiri godine, putem konkursa i iz tekuće budžetske rezerve, dodelila 955,5 miliona dinara za rekonstrukciju, adaptaciju, sanaciju, investiciono i tekuće održavanje objekata.

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar Žolt Sakalaš posetio je danas tri osnovne škole – "Šamu Mihalj" u Bečeju i "Petefi Šandor" i "Šamu Mihalj" u Bačkom Petrovom Selu.

Tokom radnih poseta, pokrajinski sekretar Sakalaš, zamenica sekretara Slađana Bursać, podsekretar Viktor Pal, kao i pomoćnice Milica Vučićević, Tijana Pavlov, Slađana Jovetić, Livija Korponai i Milinka Hrćan, na licu mesta sagledaće sprovedene radove i utvrditi eventualne potrebe škola, radi unapređivanja uslova za izvođenje obrazovno-vaspitnog rada.
 
Detaljnije informacije u vezi s posetama periodično će biti postavljane na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice u posebnoj rubrici pod nazivom "Posete školama 2022".
  • Viki

    17.10.2022 17:58
    Pokrali dirrektori
    Sve je pokradeno, ministarstvo u dogovoru sa direktori a i oinvestitorilma

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.