Počele probe grejanja: Zrenjaninski radijatori topli

Nakon nekoliko uzastopno hladnih noći, a sinoćnja temperatura je bila četiri stepena iznad nule, zrenjaninsko preduzeće JKP Gradska toplana započela je tople probe.
Počele probe grejanja: Zrenjaninski radijatori topli
Foto: Pixabay

Radijatori u privatnim stanovima, kućama, školama, vrtićima i javnim ustanovama priključenim na centralno grejanje danas su bili topli.

Zrenjaninsko preduzeće JKP "Gradska toplana" najavilo je zvaničan početak grejne sezone za subotu, 15. oktobar ali je grejanje zbog visokih spoljnih dnevnih temperatura odloženo, prenosi Danas.

Protekle nedelje obavljene su pripreme a  u pogonu toplane remontovana je kotlarnica i dimnjaci očišćeni.
 
Kako je zrenjaninska toplana objavila, toplotne podstanice su pripremljene a radovi u naselju "Ruža Šulman" završeni.
 
Za potrošače su pripremljeni i popusti, prilikom plaćanja računa a tokom najhladnijih meseci kada su računi najveći, Zrenjaninci će moći da daljinsko grejanje podele na rate.
 
U pripremi su energetski vaučeri, za korisnike iz najugroženijih kategorija stanovništva.
  • @Banderaš

    19.10.2022 11:44
    Nije tačno da toplana "nije ni 1 minut radila" u oktobru, tačnije toplana radi cele godine bez minuta prestanka i isporučuje toplu vodu. Prestani lagati, školovani prevarantu, kao proliv si dosadan.
  • Ja

    18.10.2022 19:40
    Hm
    Novi Sad ceka prvi sneg! Razboli mi se dete u školi, dodje mi sa temperaturom, odmah Cu tužiti toplanu i grad. Roditelji, Kosta Trifković škola.
  • Banderaš

    18.10.2022 16:20
    Školovani prevarant
    Opštinske nabavke i potrosnja nisu transparentni-kada niko ne kontroliše te vec dokazane prevarante i nema uvid u finansije,onda ta kriminalna vlast pokusava da ima opravdanje za nedostatak novca u gradskoj(i državnoj) kasi,pa pocinju sa "probama" čak i na 24 stepena spoljne temperature.
    Ja sam ubedjen da kada bi mi imali uvid u opštinske papire,da bi se vec pokazala potrosnja od 50 000 tona mazuta+100 000 kubnih metara gasa samo u oktobru mesecu,iako toplana nije ni 1 minut radila.
    Sve ćete vi dragi sugradjani platiti i vasa deca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina