Dvoje tinejdžera poginulo u saobraćajnoj nesreći kod Inđije, uhapšen osumnjičeni vozač

Vozač motocikla i njegova maloletna saputnica poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se oko 17.15h dogodila kod Inđije.
Dvoje tinejdžera poginulo u saobraćajnoj nesreći kod Inđije, uhapšen osumnjičeni vozač
Foto: 021.rs
Sudarili su se automobil i motocikl, a oboje tinejdžera od 17 i 18 godina su poginuli na licu mesta.
 
Policija je u Inđiji privela 83-godišnjeg vozača S.B. zbog sumnje da je danas oko 17.20 na putu Inđija - Novi Sad u blizini Beške, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradalo dvoje ljudi.
 
Kako je saopšteno iz Policijske uprave Sremska Mitrovica, on je osumnjičen da je automobilom udario u motocikl kojem nije ustupio prvenstvo prolaza, a stradali su 18-godišnji moticiklista i 17-godišnja devojka koja je bila na motociklu.
 
Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 sati, i u tom roku on će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.
Putevi Srbije saopštili su da je na putu "Petrovaradin Jug - Maradik obustava saobraćaja zbog saobraćajne nesreće", uz apel svim učesnicima u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
Uviđaj je u toku.
  • Dzange

    20.10.2022 07:47
    Banderaš
    19.10.2022 • 07:34
    @ja
    @ja
    Na tom delu puta je brzina ograničena na 60km/h.
    Vozač mercedesa je nije ispoštovao znak STOP koji ga je obavezao da mora da zaustavi svoje vozilo,već je ignorisao znak STOP,nastavio kretanje i svojom radnjom izazvao ovu tragediju.

    A ovaj tero motor 200 na sat
  • Hell-Bent Flyer

    19.10.2022 14:00
    Teodosije, generalizacija tog tipa je glupa i opasna. Utvrđena je krivica i zna se šta se desilo. Kako vam ne smetaju 18-o godišnji vojnici, topovsko meso koje barata sa ratnom mašenirijom i ubitačnim oruđem ali vam smetaju motorcikli????
    Ja lično, bih se radije oslonio na 18 godina starog momka nego na 83 godina nagluvog i polu slepog dede. Mada i tu ne bih baš da guram sve matorce u isti koš.
    Ali većina starijih preko 70 godina ima probleme sa motorikom, vidom, sluhom ... bešikom.

    U svakom slučaju, saučešće porodicama nastradalih.






  • ex chapman

    19.10.2022 11:30
    saucesce
    saucesce porodicama nastradalih
    a nama svima - nemojmo komentarisati kad ne znamo cinjenice. pogotovo kad su ovako tragicne vesti u pitanju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina