Dva hapšenja u Rumi zbog droge

Policija u Rumi uhapsila je A. S. (36), zbog sumnje na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv dvadesetogodišnjaka, osumnjičenog za neovlašćeno držanje opojnih droga, podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu.

Policija je u prvoj akciji, u stanu koji koristi A. S. pronašla dva paketića sa 26,7 grama praškaste materije za koju se sumnja da je heroin i tri kesice sa suvom biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana, ukupne težine 46 grama.
U stanu je pronađen i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge, kao i digitalna vagica.
 
Takođe u Rumi, policija je kod jednog dvadesetogodišnjaka pronašla kesicu sa suvom biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana, težine 14,6 grama.
 
A. S. je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, dok će protiv dvadesetogodišnjaka biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Teme

droga

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina