VIDEO: Detalji masovne tuče u Kikindi, pretučeno obezbeđenje noćnog kluba

Grupa gostiju je u petak pretukla trojicu radnika obezbeđenja jednog noćnog kluba u Kikindi.

Prema saznanjima Novosti, niko od trojice radnika nije zadobio teže povrede i svi su pušteni na kućno lečenje.

U bolnici su pregledani četrdesetdevetogodišnjak, koji je imao povrede glave i grudnog koša, četrdesetjednogodišnjak je zadobio povrede glave i ramena, dok je muškarac star 39 godina zadobio povrede glave i kolena.
 
"Nakon pregleda, dijagnostike i ukazane pomoći, sva trojica pacijenata su puštena na kućno lečenje, jer niko od njih nema teže telesne povrede", rečeno je za Novosti u Opštoj bolnici u Kikindi.
Iz Policijske uprave Kikinda rečeno je da se radi na utvrđivanja okolnosti masovne tuče ispred ugostiteljskog objekta, a o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo. 
 
 
Prema pisanju medija, radnike obezbeđenje su napali huligani, pripadnici grupe "Delije" iz Beograda i Zrenjanina. Nasuprot tome, pojedini mediji preneli su reči Kikinđana, koji su naveli da je obezbeđenje kluba ranije bilo nasilno prema gostima.
  • Milan

    27.10.2022 22:48
    Treba taj kafić izmestiti što dalje od centra grada ako ne može da se kazni gazda koji ima veze u opštini, obezbedjenje je dobilo što je zaslužilo, i treba još jednom kad nema drugog načina da gazda zaposli normalne radnike.
  • Nikola

    24.10.2022 12:43
    Tuča u kikindi
    Gdje je policija?????ta tuča je trajala,i trajala.a gdje su oni???



















  • Zebra

    23.10.2022 22:45
    Svako danas glumi ibezbedjenje i ludilo. Izivljavaju se na deci. Nije drugačije bilo ni ranije. I tad smo morali neke da prevaspitamo povremeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.