Poskupela voda u Inđiji da lokalno preduzeće ne bi došlo u probleme

Cena vode u Inđiji viša je za 15 odsto.
Poskupela voda u Inđiji da lokalno preduzeće ne bi došlo u probleme
Foto: Pixabay

Kako javlja portal "InMedija", došlo je do izmene plana poslovanja javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" u Inđiji.

Direktor inđijskog Vodovoda Dragoljub Trifunović je rekao da, ukoliko se ne poveća cena vode, to javno preduzeće može imati ozbiljan problem naredne godine.

"Mi ćemo imati ozbiljnu situaciju, pre svega da isprojektujemo Plan i program poslovanja za narednu godinu. Sada smo u analizama i radimo devetomesečni obračun, videćemo tačno do kraja godine šta će nam se dešavati. Ja predviđam da, ako želimo da zadržimo ovaj sistem vodosnabdevanja, koji je po meni odličan, mi ćemo morati da korigujemo cenu vode, isključivo sa tržišnim uslovima poslovanja", kazao je Trifunović.
 
Poskupljenje cene vode za 15 odsto od prvog januara ove godine iznenadilo je sve stanovnike Inđije jer pre toga građani nisu bili obavešteni da će do poskupljenja uopšte doći.
 
Nova cena od prvog januara iznosi 63 dinara, dok je pre povećanja iznosila 55 dinara.
  • cokanj

    24.10.2022 19:03
    Pa
    Napredno.
  • Bela

    24.10.2022 07:46
    I u Novom Sadu je poskupela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.