Sombor produžio rok za energetske vaučere

Grad Sombor produžio je danas rok za podnošenje zahteva za energetske vaučere u vrednosti od 15.000 dinara do utroška sredstava.
Sombor produžio rok za energetske vaučere
Foto: Pixabay
Ukupno će biti dodeljeno 1.000 vaučera, za šta je u budžetu Grada Sombora izdvojeno 15 miliona dinara, a oni se mogu iskoristiti za plaćanje gasa ili računa gradske toplane, kao i za kupovinu ogreva.
Pravo na subvenciju imaju socijalno ugrožene osobe sa prebivalištem na teritoriji Sombora, a uslov je da neto prihod po članu domaćinstva ne sme da bude viši od 20.000 dinara u prethodna tri meseca.
Jedan od uslova je i da osoba, odnosno domaćinstvo, nije u 2022. godini iskoristilo pravo na jednokratnu novčanu pomoć Centra za socijalni rad za nabavku ogreva ili da im nije po drugom osnovu iz sredstava Grada Sombora subvencionisano plaćanje računa za utrošenu toplotnu energiju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina