Jedan Subotičanin lomio svećnjake, krstove i skidao slova sa grobova, drugi ih vozilom oštetio

Subotička policija identifikovala je i pronašla dvojicu Subotičana starih 49 i 65 godina koji su osumnjičeni za povredu groba.
Jedan Subotičanin lomio svećnjake, krstove i skidao slova sa grobova, drugi ih vozilom oštetio
Foto: Pixabay
Četrdesetdevetogodišnji muškarac se sumnjiči da je, tokom avgusta ove godine, na pravoslavnom groblju u Subotici oštetio 20 nadgrobnih spomenika tako što je polomio svećnjake, krstove i skinuo mesingana slova sa nadgrobnih ploča.
Šezdesetpetogodišnji muškarac je, kako se sumnja, upravljajući putničkim vozilom na istom pravoslavnom groblju u Subotici, oštetio sedam nadgrobnih spomenika, a potom je pobegao.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, protiv obojice je podneta krivična prijava u redovnom postupku.
  • Вера

    28.10.2022 09:16
    Срамота
    Па дајте имена да видимо ко су ти становници Суботице, зашто се имена таје....
  • Zemlja čudesa

    27.10.2022 13:17
    @K
    Ima poruku - nemojte stavljati na grob ništa od mesinga ili bakra, ima dobru cenu na otpadu. Drugo naravoučenije je da ne treba dozvoljavati ulazak putničkim vozilima u groblje nego obezbediti interni prevoz.
  • K

    27.10.2022 11:40
    K
    Ovo je nedopustivo! Ali ima neku poruku?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina