"Vode Vojvodine" ubuduće rešenja za odvodnjavanje šalje i preko eUprave

"Vode Vojvodine" će od sada rešenja za naknadu za odvodnjavanje građanima slati i elektronskim putem.
"Vode Vojvodine" ubuduće rešenja za odvodnjavanje šalje i preko eUprave
Foto: 021.rs
Ova usluga biće dostupna samo registrovanim korisnicima eUprave, dok će ostali obveznici, koji nemaju nalog na ovom portalu i dalje rešenja primati preko pošte.
"Budući da su rešenja za naknadu za odvodnjavanje za tekuću godinu već poslata letos, od danas će elektronskim putem početi dostava samo za fizička i pravna lica, koja su u zakupu državnog poljoprivrednog zemljišta. Već od sledeće godine će po trenutnom broju registrovanih korisnika na ovaj način naknadu za odvodnjavanje u svoje elektronsko sanduče primiti gotovo 120.000 obveznika", kažu u "Vodama Vojvodine".
Kažu i da će se na taj način pojednostaviti i ubrzati komunikacija sa obveznicima, a preporuka je da se svi korisnici iz Vojvodine registruju na eUpravu kako bi automatski dobijali rešenja.
 
Oni koji nemaju nalog na eUpravi, a žele da im rešenja stižu elektronskim putem, mogu da se registruju OVDE.
  • hi

    31.10.2022 11:46
    A šta naplaćuju u gradu odvodnjavanje u delu gde postoji kanalizacija i odvod atmosferske vode. Zašto dupla naplata i vodovod i vode vojvodine.
  • Ivan

    28.10.2022 11:45
    Voćnjak u pesku
    Zalivam celu noć a oni mi šalju da platim odvodnjavanje logika boli glava
  • E-građanin

    27.10.2022 21:11
    Podhebavanje
    VV su prvo trebali omogućiti uvid u stanje računa zaduženja, pa tek onda e-rešenja. Ovo je zloupotreba ličnih podataka i služi za otimanje i pljačku kamate i duga. Dostavljeno na e-upravu znači uručeno, a građani moraju da svaki dan kontrolišu "kukavičije jaje" u inboxu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina