Na salašu meštanina Sente 56 havarisanih vozila sa opasnim otpadom

Kikindska policija podnela je krivičnu prijavu protiv četrdesetosmogodišnjeg muškarca iz Sente zbog unošenja opasnih materija u Srbiju i skladištenja, kao i nedozvolјene trgovine.
Na salašu meštanina Sente 56 havarisanih vozila sa opasnim otpadom
Foto: 021.rs
Policija je na salašu osumnjičenog pronašla 65 havarisanih putničkih vozila čiji neki delovi sadrže opasan otpad.
Senćanin je, kako se sumnja, vozila nabavio radi preprodaje iako nije imao potrebne dozvole. 
Vozila su uz potvrdu oduzeta, a njihova vrednost procenjuje se na oko 1.560.000 dinara.
  • Saša

    08.11.2022 11:34
    Ne razumem šta je problem u postupanju tužilaštva i policije!? Ako dotični misli da je sve radio u skladu sa propisima, to će i dokazati. Ako je u pitanju nameštaljka, onda neka on prijavi sve slične placeve koji rade bez papira. I drugi će onda pasti i svima isto.
  • Oko posmatrača

    08.11.2022 10:54
    U Temerinu na granici sa B.Jarkom u sred oranica ima preko 1000 havarisanih vozila gde cure nafta, benzin, ulje, antifriz i akumulatori. Tako godinama. Zamislite koliko je tu otrova i štetnih materija,sve ide u zemlju koja vraća otrov u biljku koja raste na njivi, a onda mi to pojedemo preko brašna i mesa.
  • dokle ovo ide

    08.11.2022 09:36
    Koliko ja razumem, čovek je imao auto otpad, a nisu imali čime da mu naude nego izmislili da su akumulatori i antifriz "opasan otpad". Verovatno se zamerio nekom članu sekte ili mu bio konkurencija.
    Kako god, ovu glupost svaki advokat obara na sudu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina