Krivična prijava zbog nelegalnog betoniranja pritoke Krivaje

Protiv osumnjičenih za nelegalno betoniranje ustave na pritoci Krivaje kod Tavankuta pokrenut je krivični postupak.

Kako saopštava Ekološki pokret Vrbasa, oni su podneli prijavu vodnoj inspekciji, a potom je odeljenje ekološke policije iz Subotice identifikovalo vinovnike divljeg betoniranja i višegodišnjeg uzurpiranja.

Protiv osumnjičenih su podnete krivične prijave, a ekolozi se nadaju da će ih ovakav razvoj situacije odvratiti od daljeg protivpravnog postupanja. 
Prema ranijem izveštavanju portala Magločistač, pregrađivanje Krivajine pritoke utiče na količinu vode u njoj, a potom i na vodostaj u Bačkotopolskom jezeru.
 
Ovo nije prvi slučaj podizanja nelegalnih brana na tom području, a ova zbog koje je sada pokrenut postupak, stoji na istom mestu već četiri godine. 
  • neBrana

    10.11.2022 13:58
    Krivaja
    Zbog brana kod Starog Žednika i svakojakih budala uništava se Bačkotopolsko jezero.
  • Ja

    09.11.2022 20:55
    Brana
    Zbog Backotopolskog jezera neko unistava brane kod Starog Zednika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina