VIDEO: Kod Banje Junaković snimljena crna životinja: Panter ili običan mačak?

Na društvenim mrežama danas se deli snimak na kojem je navodno crni panter, snimljen kod Banje Junaković, u blizini Apatina.
Crna životinja snimljena je sa jedne od terasa banje. 

Zbog toga se i Opština Apatin oglasila saopštenjem u kojem se "obaveštavaju građani da je crni panter, koji je nedavno viđen u atarima sela Sonte, danas uočen u neposrednoj blizini Banje Junaković". 

"Mole se građani da ne idu do daljnjeg u tom pravcu, kao i u pravcu prigrevačke šume, jer se radi o veoma opasnoj i nepredvidivoj divljoj životinji. U hvatanju i lociranju crnog pantera, trenutno su uključene sve nadležne službe, kao i stručna služba iz Zoološkog vrta Palić", stoji u saopštenju opštine.
 
 
"Dnevnik" piše da je snimak uneo nemir među goste banje, koji se ne usuđuju da napuštaju objekat. 
 
Prema snimku, životinja se uputila u dubinu šume, ka "Malom Petrovom salašu", čiji vlasnik za taj list tvrdi da se ne radi ni o kakvoj opasnoj životinji.
 
"To su najobičnije gluposti. Video sam snimak i tvrdim da se radi o običnom, domaćem crnom mačku koji neprestano šeta od mog salaša do banje, kojeg hranimo i mi i povremeno gosti banje", izričit je Petar Rašeta.
 
Kaže da su sve njihove životinje puštene da slobodno šetaju oko salaša i da ni jedna ne nedostaje, a da bi, da takva zver luta u okolini, sigurno nestajale.
  • v

    12.11.2022 23:28
    ako su ono na putu tragovi automobilskih guma, nema šanse da je to mačka. jedino ako je to neki uzani šumski puteljak, onda bi mogao biti mačor, ali po tome što su dve trake tako utabane, pre deluje da je put širine auta. ova mačka ima telu dužine pola tog puta, što znači minimum metar, a to nije domaća mačka.
  • pa

    12.11.2022 20:30
    el se predsednik vratio,samo on može da ga uhvati
  • mrva

    12.11.2022 20:04
    Ja mislim da je sabljozubi tigar iz ledenog doba

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.