Sombor: Biciklista vozio pijan, vozač pijan i drogiran, treći prekoračio brzinu

Pripadnici Policijske uprave u Somboru zaustavili su juče trojicu vozača zbog različitih prekršaja.
Sombor: Biciklista vozio pijan, vozač pijan i drogiran, treći prekoračio brzinu
Foto: 021.rs
Jednog jer je vozio pod dejstvom alkohola, drugog pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci i trećeg koji je prekoračio brzinu za 105,4 kilometara na čas.
Saobraćajna patrola je u gradu isključila iz saobraćaja biciklistu (62) koji je vozio sa 2,17 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetdevetogodišnjeg vozača "golfa" koji je upravljao automobilom sa 1,53 promila alkohola i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
 
U opštini Kula, policija je presretačem zaustavila pedesetčetvorogodišnjeg vozača "folksvagena" koji je vozio brzinom od 185,4 kilometra na sat, na mestu gde je ograničenje 80.
 
Protiv njega će, zbog nasilničke vožnje, biti podneta prekršajna prijava.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".