DS: Pijani SNS funkcioner automobilom udario meštanku Selenče i pobegao, nadležni mesec dana ćute

Mesec dana otkad je visoki funkcioner Srpske napredne stranke iz Bača izazvao saobraćajnu nezgodu u Selenči, u kojoj je povređena žena, nema nikakve reakcije nadležnih.
DS: Pijani SNS funkcioner automobilom udario meštanku Selenče i pobegao, nadležni mesec dana ćute
Foto: 021.rs

To saopštava Pokrajinski odbor Demokratske stranke, navodeći da je funkcioner vladajuće stranke, kojeg ne imenuju, bio u alkoholisanom stanju kada je izazvao udes. 

"Reč je o izuzetno ozbiljnom krivičnom delu, gde je vinovnik saobraćajne nesreće čak i pobegao sa lica mesta i ostavio povređenu sugrađanku da leži u kanalu pored puta, nakon što ju je udario. Uprkos tome što je oštećena sugrađanka slučaj prijavila policiji, od 22. oktobra 2022. godine, kada se incident dogodio, do danas nema nikakve reakcije nadležnih organa, dok u redovima SNS-a vlada svojevrstan zavet ćutanja kako bi se slučaj zataškao i partijski činovnik sačuvao od odgovornosti", saopštava DS.

U saopštenju se navodi da postoje indicije o velikom političkom pritisku na povređenu meštanku Selenče, ali i na nadležne dražvne organe, da se vinovnik ne procesuira u skladu sa zakonom.
 
"Apelujemo na sve odgovorne institucije da ne dozvole aboliranje bilo koga od odgovornosti, pa makar on bio i visoki funkcioner Srpske napredne stranke", zaključuje se.
  • Desko

    24.11.2022 13:55
    Pa to je i sitno krivično delo u odnosu na one koje čini njegov predsednik on se polako vežba da susdigne predsednika predstoji mu "veliki i težak"posao !!!
  • sns

    23.11.2022 22:10
    junak,rodoljub,patrijota...
    ...kosovo je srbija i pobeze
  • Дим на води

    22.11.2022 13:00
    Жао ми је
    Дух из фрижидера свакодневно 10 година гази,уништава све што му се нађе на путу и нико није одговоран. Немојте мислити да ће и тај локални паразит одговарати.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".