Bivši direktor Centra za soc. rad slao neprimerene poruke maloletnici: Predložena zabrana prilaska

Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu predložilo je da se bivšem direktoru Centra za socijalni rad u Beloj Crkvi zabrani prilazak šesnaestogodišnjakinji kojoj je slao neprimerene poruke.
Bivši direktor Centra za soc. rad slao neprimerene poruke maloletnici: Predložena zabrana prilaska
Foto: Pixabay

Tužilaštvo je, nakon što je belocrkvanska policija saslušala sve svedoke i dostavila im izveštaj protiv šezdesetosmogodišnjeg D. P. pokrenulo predistražni postupak, u kom se ispituju sve činjenice vezane za taj slučaj, pišu Novosti.

On se, inače, sumnjiči da je maloletnoj štićenici Centra za socijalni rad slao svoje golišave fotografije, od nje tražio da mu šalje svoje, obećavao da će je voditi u Grčku na more, pozivao na tajne sastanke i insistirao da o njihovoj prepisci nikome ne govori.

Ona se posle prve neprimerene poruke obratila Udruženju MNRO za zaštitu.
 
On je za Novosti ranije priznao da se dopisivao sa maloletnicom, ali je rekao da nije imao loše namere.
 
 
Prijavite nasilje
 
Ukoliko se osećate ugroženo u bilo kom smislu, a pogotovo ako je reč o seksualnom uznemiravanju ili napastvovanju, odmah prijavite ili se požalite odrasloj osobi od poverenja iz vašeg okruženja za koju verujete da vam može pomoći.
 
Ukoliko vi ili neko iz vaše okoline trpi seksualno nasilje to možete da prijavite platformi "Čuvam te" OVDE.
 
Moguće je potražiti i savetovanje putem besplatnog telefonskog poziva na broj 116111 (Nacionalna dečija linija).
 
Nasilje možete prijavti i policiji na broj 192.
  • Građanin Toša

    24.11.2022 10:08
    "Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu predložilo je da se bivšem direktoru Centra za socijalni rad u Beloj Crkvi zabrani prilazak šesnaestogodišnjakinji kojoj je slao neprimerene poruke."
    Šta, samo njoj?! Pa, trebalo bi mu zabraniti prilazak celom Centru!
  • Lala

    24.11.2022 10:01
    uh
    Kakva zabrana oma sa njim u zavor pa sve po redu.
  • Željko

    24.11.2022 09:20
    Realno
    Direktor to je najmoćniji čovek u lancu roditeljstva.Ko je gospodina postavio po kom kriterijumu,mnogo toga po csr ima da se prispita pogotovo u Novom Sadu više od pola službenika su iz razvedenih brakova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".