Vasiljević: Šest migranata povređeno u Horgošu, nađeno oružje i oznake OVK

Pomoćnik direktora policije pukovnik Dragan Vasiljević izjavio je danas da je, nakon pucnjave i sukoba dve grupe migranata u centru Horgoša, njih više od 1.000 prebačeno u prihvatne centre.
"U četvrtak popodne, prijavljena je pucnjava, odnosno oružani sukob između grupa krijumčara ilegalnih migranata. Policija je odmah na to reagovala. Šest lica su se javila u opštu bolnicu sa povredama. Nalaze se pod policijskim nadzorom. Policija preduzima intenzivne mere na pronalaženju izvršilaca krivičnog dela", rekao je Vasiljević za Radio televiziju Srbije.
Prema njegovim rečima, uglavnom se radi o državljanima Avganistana i Maroka.
On je za RTS naveo da je prilikom pretrage terena policija pronašla oružje i municiju koja se nalazila kod njih, precizirajući da se radi se o automatskom oružju i pištoljima.
 
"Кod određenog broja lica, na garderobi su pronađena obeležja 'Oslobodilačke vojske Kosova' (OVK), na kapama, šalovima, kačketima", rekao  Vasiljević.
 
Govoreći o merama koje se preduzimaju, on je naveo da akcija policije i dalje traje na teritoriji cele Srbije i da je pojačano njeno prisustvo u svim delovima zemlje.
  • Сеновић

    26.11.2022 12:48
    У Немачкој да се човек пожели Немца да види. И Холандији, ма свугде. То је хаос.
  • Ilija Čvorović

    26.11.2022 11:49
    Drug Voolin izgleda još uvek nije ovladao u primeni alata cenzure medija. Ova vest se totalno razlikuje od one gde su za puškaranje okrivljeni isključivo krijumčari. Sad odjednom nekakve zastave OVK, ne sumnjam da će u rancu jednog od migranata naći i vernu repliku drona sa fudbalske utakmice!
  • E

    26.11.2022 11:03
    E
    E sad ce AV novu pricu i zaveru da razveze! A nabedjeni teoreticari nejce se skidati sa Pinka,Hepija,Prve!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.