Od crnog pantera kod Feketića još ni traga, lovci i dalje na terenu

Do jutros nije pronađen nijedan trag crnog pantera koji bi ukazivao na prisustvo ove divlje mačke.
Od crnog pantera kod Feketića još ni traga, lovci i dalje na terenu
Foto: Pixabay (ilustracija)
To je za RTS rekao pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu za inspekcijske poslove Nemanja Ivanović.
U toku jučerašnjeg dana Pokrajinska inspekcija za zaštitu životne sredine dobila je snimak meštanina Feketića, na kom se vidi veća crna životinja kako pretrčava atar.
Po prijemu i pregledu snimka, lovačko udruženje iz Feketića je poslato na teren. 
 
Ivanović kaže da je novi snimak neautentičan, kratak, životinja brzo trči, pa je nemoguće utvrditi o čemu se radi.
 
Ekipe pokrajinske inspekcije, kao i palićkog Zoološkog vrta su u pripravnosti i spremne da odu na teren, ukoliko se utvrdi prisustvo opasne zveri.
 
Javno preduzeće "Vojvodinašume" objavilo je 10. novembra upozorenje o pojavi crnog pantera na teritoriji opštine Apatin.  Međutim, opsežnom pretragom terena nisu pronađeni tragovi koji ukazuju na prisustvo pantera.
  • @Mama S

    27.11.2022 16:27
    Nije neciji nego nepostojeci. Ono na snimcima su macke, a vama su u strahu velike oci pa ne vidite razliku u velicini (a i obliku) zivotinje i okoline
  • @jooooooooj

    27.11.2022 14:19
    Da li stvarno niste razumeli da to nije komentar nego navod?
    Select text, web search ... ?
    Ring the bell ... ?
    Živite u takvoj državi gde narod ponovo glasa i kroz krađu izbora bira takvog čoveka za predsednika koji je uzurpirao Ustavna prava, uništio sudstvo i tužilaštvo, oteo policiju, obesmislio skupštinu, duplirao zaduženje države, proizveo najveću inflaciju u Evropi, smanjio državu i teritorijalno i ljudski - i to ne kapirate?
  • Darkoni

    27.11.2022 12:58
    Iza nevidljivog crnog pantera se kriju najmanje plate i penzije u Evropi i najskuplja hrana u Evropi i polovina stanovništva na ivici siriomaštva i gladi i opasnosti da im izvršitelji zakucaju na vrata i da ostanu na ulici. To je rezultat ove vlasti koja u medijima plasira ovakve besmislice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina