Rumljanin uhapšen zbog udesa u kojem je stradao šezdesetpetogodišnji muškarac

U Rumi je uhapšen B. M. (30) zbog sumnje da je pod uticajem alkohola i amfetamina izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo šezdesetpetogodišnjak, saopšteno je danas.
Rumljanin uhapšen zbog udesa u kojem je stradao šezdesetpetogodišnji muškarac
Foto: 021.rs
Kako je u saopštenju navedeno, sinoć oko 18 časova na raskrsnici u Rumi automobil osumnjičenog sudario se sa "fijatom" koji je imao prvenstvo prolaza.
Vozač "fijata" teško je povređen u tom udesu i preminuo je na putu do bolnice.
Osumnjičenom je odredjeno zadržavanje od 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, saopšteno je iz MUP-a.

Teme

udesi
  • Vladan

    03.12.2022 08:58
    Prekjuče sam zatekao nekog balavca s tatinim audijem sa RU tablicama na našem parkingu - tupavac se parkirao na ulaz, maltene na prelaz za pešake. I još se raspravlja sa mnom kako je to parking mesto, magarac valjda tako navikao kod kuće...
  • Joca

    02.12.2022 12:12
    Baš me zanima za šta će odgovarati osoba koja pijana i drogirana nekog ubije?

    Saobraćajni akcident?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina