Zrenjanin: U planu novi most preko Tamiša

Skupština Zrenjanina usvojila je odluku kojom se omogućava projektovanje i izgradnja novog mosta preko Tamiša.
Zrenjanin: U planu novi most preko Tamiša
Foto: 021.rs (arhiva)
Usvojena je odluka o donošenju Plana detaljne regulacije dela obilaznice oko Orlovata, sa drumskim mostom preko Tamiša, u dužini od 1,6 kilometara.

Time se rešava dugogodišnji problem meštana Tomaševca i Orlovata, prouzrokovan stanjem i zabranom za korišćenje sadašnjeg drumsko-železničkog mosta, podignutog 1880.

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura je kazao da Grad intenzivno sarađuje s Putevima Srbije i Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, te da je bitno da će se razdvojiti železnički od drumskog saobraćaja.
 
Prema njegovim rečima, to će praktično biti urađano kroz novu saobraćajnicu koja će biti okrenuta ka planiranom autoputu.
  • Krle

    04.12.2022 12:44
    Planirali su i fabriku vode, akva park, stazu za formulu 1, fudbalski klub u super ligi
  • /

    03.12.2022 18:13
    /
    aj sada, srusite i most kod rakete
  • Ajme Nama

    03.12.2022 16:43
    Što bi se reklo, preveli ih žedne preko vode. Zrenjanin nema vodu, a grade most. Nemam ništa protiv da i most bude, da pomogne onima kojima je potreban, ali šta je prioritet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina