Somborac švercovao 22 migranta u kombiju: Prvo odbio da zaustavi vozilo, pa pokušao da pobegne

Policija iz Stanice granične policije Rujan prema Severnoj Makedoniji uhapsili su M. Ć. (29) iz Sombora zbog nedozvoljenog prelaza državne granice i krijumčarenja ljudi.
Somborac švercovao 22 migranta u kombiju: Prvo odbio da zaustavi vozilo, pa pokušao da pobegne
Foto: 021.rs
Policija je sinoć, u selu Bukarevac u okolini Preševa, pokušala da zaustavi kombi vozilo u kome su se nalazili ilegalni migranti. Vozač nije zaustavio kombi, nastavio je da se kreće, a potom izašao iz vozila i pokušao da pobegne, nakon čega ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila u ataru ovog sela. 
U tovarnom prostoru kombi vozila policija je pronašla 21 ilegalnog migranta iz Sirije, kao i jednog iz Iraka. 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju. 
  • sss

    08.12.2022 09:04
    već godinama švercuju
    Nije valjda da ste uhvatili kombi prvi put sa švercovanim migrantima. Pa švercuju se već godinama, samo su podmazivali tamo gde treba pa ih niko nije hapsio. Zašto se država ovim problemom ne bavi na pravi način. Svima dobro, taksistima, policiji i drugim posrednicima.
  • Гвозден

    06.12.2022 13:35
    puuu
    Prava Srbenda, kune se u Srpstvo i Srbiju a razvozi migrante. Dupe bi prodali za 500-1000е posto obraza odavno vise nemaju!
  • Realista

    06.12.2022 13:27
    ...genijalno!
    Ako je odbio da zaustavi vožilo, već je po definiciji bežao, nije mogao naknadno još više da beži...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.