FOTO: Preko Batrovaca u specijalno napravljenom prsluku pokušao da prošvercuje 84.000 evra

Carinici su u utorak, 6. decembra na graničnom prelazu Batrovci sprečili pokušaj krijumčarenja preko 84.000 evra, koje je jedan putnik sakrio u specijalno napravljeni pojas oko struka.
Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao BMW strane registracije, kojim je iz Hrvatske ka našoj zemlji sam putovao 46-ogodišnji muškarac.
On je carinicima rekao da nosi dozvoljeni iznos od 10.000 evra, što je i pokazao.
 
Međutim, ono što je prećutao otkriveno je tokom ličnog pretresa, kada je ispod garderobe, oko struka putnika pronađen platneni pojas napunjen svežnjevima gotovog novca.
 
 
Od ukupno 94.200 evra putniku je vraćen dozvoljeni iznos, koji je preko granice moguće preneti bez prijavljivanja, dok će o preostaloj sumi odlučivati nadležni sud u prekršajnom postupku.
  • tetka

    07.12.2022 11:25
    iz Kanade
    Kad nije slusao kako se legalno svercuje 200 hiljada od tetkice
  • Vedran

    07.12.2022 11:14
    ....
    Budala! Trebo je ići preko Bosne, tamo možeš međeda preneti a ne 100k!
  • Banderaš

    07.12.2022 09:57
    Prsloock
    Samo petkom uđe raznim kombijima preko Batrovaca ka Loznici i Šapcu minimum 1 milion Evra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".