FOTO: Bivši trener FK Partizan poginuo u teškoj nesreći kod Jarka, automobil podleteo pod kamion

Bivši fudbaler i trener FK Partizan, Miodrag Ješić (64), poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 10.30 časova dogodila na putu Ruma - Jarak.
Putničko vozilo "citroen" u kojem je bio Ješić, kretalo se u smeru od Rume ka Jarku, kada je iz neutvrđenih razloga prešlo u traku za suprotni smer. Automobil je direktno udario u kamion sa prikolicom. Ješić je preminuo na licu mesta, dok je vozač teretnjaka zadobio lake telesne povrede.
Uviđaj je u toku, vatrogasne ekipe na terenu.
 
 
Policija je obavila uviđaj, a saobraćaj koji je jedno vreme bio u prekidu, normalizovan je.
 
 
Kolone vozila na magistralnom putu Ruma-Šabac su duge, saobraćaj se preusmerava na sporedne puteve.
 
Miodrag Ješić, rođen 1958. godine, seniorsku fudbalsku karijeru je počeo u Partizanu gde je ostao pet godina (1980-1985). On se posle toga preselio u Tursku i za dva tamošnja kluba, Altaj i Trabzonspor, odigrao još pet sezona.
 
U Partizan se vratio 1991, ali je ostao samo godinu dana, nakon čega je 1994. godine u Turskoj završio igračku karijeru.
 
On je kao trener predvodio brojne klubove i Srbiji i inostranstvu, a na klupi crno-belih bio je u dva mandata 1999/00. i 2006/07.
  • DiMaKa

    08.12.2022 13:47
    eto
    Eto zasto se gine. Yugo star 40 godina, vozac izgubio kontrolu.
  • ГНС

    08.12.2022 13:02
    Почивај у миру легендо.
  • nije Mile veverica

    08.12.2022 12:48
    pravac užasa
    Ta deonica je strašna.
    Dug pravac sa uskim kolovozom koji je još i u lošem stanju. Ne kažem da je jako loš ali nije za velike brzine.
    Tu se neretko vozi kao na autoputu, pa u brže.
    Sada je još opasniji kada se radi autoput. Kolone su česte i kratke pa se ljudi odlučuju za preticanje i kada nije bezbedno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina