Ruma: Na parkingu benzinske pumpe zatečen sa koferom punim marihuane

Policija je u Rumi uhapsila Č.K. (51) zbog posedovanja dva kilograma marihuane, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Ruma: Na parkingu benzinske pumpe zatečen sa koferom punim marihuane
Foto: Pixabay
Kako je navedeno, policija je zatekla osumnjičenog na parkingu benzinske pumpe sa koferom u kojem su se nalazile dve kese sa ukupno dva kilograma i 104 grama marihuane.
Č.K. je određeno zadržavanje do 48 časova.
Nakon toga će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Teme

droga
  • Dusan

    09.12.2022 09:16
    E pa da je imao
    tonu kod sebe nebi ga niko dirao ,a i nemci su to legalizovali i nije ni vazno sto je imao. Jujujuju kakva drzava jbt zivot.
  • Jovo Travar

    09.12.2022 09:04
    Vučiću legalizuj!
  • Stanko

    08.12.2022 20:38
    Nije tona, pa da se hapsi...
    Aham, oće to tako...već ga zamišljam kako stoji na parkingu sa koferom na kom je znak lita trave...fino ga namestili, jbg država ne voli konkurenciju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.