SSP traži da se otkriju huligani koji su ispisali uvredljiv grafit na račun članice te stranke

U Rumi je osvanuo grafit sa uvredom na račun potpredsednice Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Maje Dražić, kao i člana Opštinskog odbora te stranke Darka Drljana.
"Grafit je ispisan pored Predškolske ustanove 'Poletarac' u kojoj je Maja Dražić zaposlena, što dodatno ukazuje na zlu nameru osobe koja ga je napisala i tako želela da naruši ugled i ukalja čast potpredsednici Opštinskog odbora SSP, kao i svim članovima i simpatizerima te stranke", navodi SSP.
Predsedništvo SSP zahteva od policije i tužilaštva da u najkraćem roku identifikuju i procesuiraju huligane koji su ispisali ovaj grafit.
"Članovi i funkcioneri Stranke slobode i pravde širom Srbije svakodnevna su meta huligana i lokalnih kriminalaca, što je posledica nenormalnih okolnosti u kojima se odvija politički život u Srbiji. Atmosfera linča i netrpeljivosti, koju su godinama unazad kreirali režimski mediji, dovela je do toga da ekstremisti misle i razumeju da je normalno, pa i poželjno, maltretiranje svih koji drugačije misle", navodi SSP.
 
SSP zahteva od vlasti da se otkriju i objave imena onih koji su pretili u Rumi i da se adekvatnim kaznama, u skladu sa zakonom, pošalje jasna poruka da su nasilje i pretnje prema političkim protivnicima neprihvatljivi, čak i u Srbiji.
  • Инспектор Вишекруна

    12.12.2022 22:09
    Не сумњајте
    Не сумњајте у полицију, били су прилични брзи у вези графита на згради у којој живи заменик председника РЕМ-а!
    Могу да реше, нарочито када хоће!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina