PzP Sombor: Ne rasipati novac na novogodišnji koncert Zorice Brunclik

Vlast u Somboru treba da odustane od angažovanja Zorice Brunclik u programu dočeka Nove godine na gradskom trgu, poručuje lokalni odbor Pokreta za preokret.

Kako navode, umesto nje bi trebalo da nastupaju amaterske grupe i kulturno umetnička društva sa područja Sombora, a da se planirani novac upotrebi za pomoć socijalno ugroženim porodicama sa decom, posebno sa ogrevom.

U saopštenju navoda da Zorica Brunclik nije doprinela Somboru ni na polju kulture, ni na bilo koji drugi način, te da ne postoji razlog za njen nastup na Trgu Svetog trojstva, koji će biti plaćen novcem građana Sombora. 

"Građane Sombora za taj nastup niko nije pitao. Umesto novca koji će dobiti Zorica Brunclik, za koji ne znamo koliki je,  građanima Sombora bi bilo važnije da se od njihovog novca obezbedi pomoć socijalno ugroženima. U sred sveopšte krize i kontinuiranog skoka cena, nužno je čuvati svaki dinar. Ovakvo rasipništvo SNS vlasti u Somboru je cinizam i smejanje građanima u lice", dodaje se u saopštenju.
 
Gradsku vlast pitaju koja je to institucija ili komisija odredila baš Zoricu Bruncliku da nastupa za "najluđe veče", iznoseći tvrdnju da je ona "jedan od simbola režima Slobodana Miloševića i Mire Marković".
  • Deran

    16.12.2022 13:41
    Sombor News
    Zorica je popularniha od PzP, ne samo u Somboru, već i gledano na Srbiju u celini.
    Onda možete zamisliti kakvi su ti ljudi u PzP-u.
  • Slobodan

    16.12.2022 08:22
    mrak...
    mrzim doba slobe, ali tada nije bilo ovoliko nekulture u srbiji.
    Pevaljke iz kafana po trgovima, film o poznatom alkoholicaru koji je ziveo po kafanama i tukao zene, pevac iz kafane alkoholicar i kockar sahranjen u aleji zasluznih gradjana, nacionalisticki/fasisticki "pevac" na spensu...
    Sramota
  • Sombor propao

    15.12.2022 14:13
    Od 1990-ih na ovamo je Sombor totalno propao od kada je ustav promenjen i iz opstine Sombor su oduzeti izvorni prihodi i usmereni u opstinu Beograd. Od nekadasnjih 40.000 stanovnika i to pretezno mladih, ne verujem da je jos u Somboru ostalo vise od 10.000 stanovnika i to uglavnom starijih, kome se promenjeni ustav i Beograd p....o u zivot. I opstinska vlast SNS od sveg toga beznadja kupe harac godinu dana od njih, da bi nekom tamo iz Beograda dali te pare da im peva. Ovo je luuudiloooo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina