FOTO: Obrušio se plafon vrtića u Inđiji, povređeno šestoro dece

Šestoro dece lakše je povređeno kada se obrušio deo plafona prostorije u kojoj je smeštena grupa dece jasličnog uzrasta, u objektu "Neven" Predškolske ustanove "Boško Buha" u Inđiji.
FOTO: Obrušio se plafon vrtića u Inđiji, povređeno šestoro dece
Foto: Pixabay
Kako 021.rs saznaje u Dečijoj bolnici u Novom Sadu, gde su deca transportovana, primljeno je šestoro dece starosti od jedne do šest godina sa lakim telesnim povredama.
U ovoj ustanovi za 021.rs navode da se obavljaju pregledi i da će se nakon toga odlučiti da li će biti potrebe da neko dete bude zadržano na lečenju.
 
 
Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak ističe da se odlomio deo plafona koji je pao na decu koja su legla na spavanje.
 
"Toliko je strašan događaj. Hvala bogu da niko nije životno ugrožen, ali ima povreda dece, posekotina. Ništa nije ukazivalo na to da ovako nešto može da se dogodi, na tom delu plafona niti je nešto bilo okačeno, niti je bilo vlage, niti bilo čega, prosto neverovatno da tako nešto može da se dogodi", rekao je Gak i dodao je da to stari deo vrtića koji je građen osamdesetih godina.
  • xqt

    20.12.2022 19:40
    Za našu decu?
    Važno je graditi stadione, gondole, grdobe na vodi, muzičke fontane i jarbole, a vrtiçi mogu da pričekaju.
  • 021

    20.12.2022 18:48
    Otkaze i robija svi odgovorni!!!
  • Realista

    20.12.2022 17:35
    UTU uslovi
    Ako je nešto građeno "80-tih" godina, zar nije trebalo do sada bar na svakih 5 godina izvršiti građevinsku inspekciju, pogotovo plafonske i krovne konstrukcije ili je bolje ovako, čekati da neko pogine da bi se pozivali na boga, eksperta Gaka i "okolnosti"?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.