Prodati stari eksponati pivarstva Zrenjaninske industrije piva u stečaju

Privredni sud doneo je rešenje kojim se konstatuje prodaja pokretne imovine - starih eksponata pivarstva Zrenjaninske industrije piva u stečaju Turističkoj organizaciji Zrenjanina.
Prodati stari eksponati pivarstva Zrenjaninske industrije piva u stečaju
Foto: Pixabay
Prodaje se po ceni od 46,5 hiljada dinara.
Prodate su stare sanke za konjsku vuču, stara točilica za burad, stari rezač za manipulaciju pivom, stara alatka za čepovanje i stara alatka za izradu pivskih buradi.
Zrenjaninska industrija piva je u stečaju od 2010. godine posle neuspešne privatizacije.
  • Aleksandra

    23.12.2022 16:07
    Ma,zao mi je ovog mog lepog grada Zrenjanina.Ali,sta uraditi,Kako ga spasiti.Nikako.Prodati smo,ma,rasprodati Kinezima,Arapima.I,sta ostaje nama.Voda sa arsenom,PA,ZIVELI!
  • Realista

    23.12.2022 14:11
    @Darinka
    To što ste se vi i još vas 100-nak pobunili je za svaku pohvalu. Međutim, koliko je meni poznato Zrenjanin ima preko 70.000 stanovnika pa da vas je bilo i 7.000 (a nije!) to je tek 10% ukupnog broja što znači da postoji najmanje 50.000 kojima je tako kako baš lepo. E, njima sam pljunuo u lice - slažem se!
  • Darinka

    23.12.2022 09:34
    @Realista
    Odakle ti pravo da kažeš da se u Zrenjaninu ne bunimo? Da li znaš koliko je bilo protesta zbog vode, koliko je protesta bilo zbog Ling Longa?! Od kada se u ovoj zemlji razmišlja o tome šta običan čovek misli. Da li znaš koliko je ljudi privedeno samo zbog toga što su građanski aktivisti. Pokušaj da se probližiš Ling Longu. Dočekaće te naoružani Kinezi u vojnim uniformama. Misliš da je vredelo toliko protesta zbog toga što je skoro 100 hektara najplodnije zemlje poklonjeno Kinezima i što će nas sve potrovati kada ta fabrika proradi. "Uživamo u svojoj propasti". Bila sam koliko puta i na Šodrošu. Da li je vredelo. Nije, ali sam uz Zrenjanina došla, jer je to po mojoj savesti. Uživamo u svojoj propasti?! Ne mogu da verujem da si ovo napisao. Poljunuo si u lice svima koji se bore, na žalost sa vetrenjačama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".