FOTO: Vrbaski putari iskopali upojne jarke, u toku održavanje jendeka

Putari Zimske službe JKP "Komunalac" Vrbas iskopali su upojne jarke u Ulici Arčibalda Rajsa.

Na osnovu ugovora s lokalnom samoupravom, u toku je održavanje i iskop jendeka na više lokacija u gradu i naseljenim mestima vrbaske opštine, navode u ovom preduzeću.

Ovi radovi, kako se očekuje, rešiće problem odvođenja voda i obezbediti bolju prohodnost za saobraćaj.
Uporedo s kopanjem upojnih kanala, uklanjaju se bankine. Putari su iskoristili lepo vreme, ps su ovih dana kopali i održavali jarke u Kucuri, Ravnom Selu i Kulpinu, kao i na više lokacija u samom gradu.
 
"Kanali su od velikog značaja jer nakon obilnijih padavina, voda ostaje na saobraćajnici. Pre nekoliko godina iskopom jendeka u Narodnog fronta, jednoj od najdužih ulica u Vrbasu, rešili smo ovaj problem. Sada kanale održavamo, a na mestima gde nedostaju, kopamo nove. Vremenske prilike su na našoj strani", kaže šef Zimske službe u JKP-u Milovan Krivokapić.
 
 
Ovim poslovima prethodilo je postavljanje odbojne ograde u Vrbasu na uglovima Save Kovačevića i Oktobarske ulice, Save Kovačevića i Bačke, Iđoškog puta i Vinogradske ulice, kao i u Zmajevu na krivini prema Sirigu.
 
"Ovih dana postavili smo i smerokaze, a krpimo i udarne rupe hladnom asfaltnom masom", dodao je Krivokapić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina