Maloletnik na Božić provalio u kuću u Selenči i ukrao muzičku opremu vrednu 120.000 dinara

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv maloletnika iz Selenče zbog teške krađe.
Maloletnik na Božić provalio u kuću u Selenči i ukrao muzičku opremu vrednu 120.000 dinara
Foto: 021.rs
Ovaj sedamnaestogodišnjak se tereti da je 7. januara provalio u kuću jednog meštanina i ukrao iz nje muzičku opremu, vrednu oko 120.000 dinara.
Policija u Baču je rasvetlila ovo krivično delo i pronašla izvršioca.
Kod njega je pronašla ukradene predmete koji su vraćeni vlasniku.
  • Дуле

    12.01.2023 11:21
    општина
    Општина Бач културно пропада, нема умних људи да покрену основна питања у решавању нагомиланих проблема. Здравство, привреда, вода, и пуно тога. Општинска власт боље да поднесе колективно оставку. О безбедности без коментара. Од зидина се не живи, мртва ствар. Историјски споменик па кад странац дође нема основних физиолошких услова. Срамота
  • MilaN

    11.01.2023 22:45
    Svaka cast
    Ja zivim u Baču, uslovi za život su očajni. Najotrovnija voda na teritoriji Vojvodine, najniža prosečna plata na teritoriji Vojvodine. Privreda ne postoji, ljudi su otišli, veoma malo dece i budućnost je skoro pa nikakva. Kulturna dešavanja su svedena na SNS i sramota su za bilo kog umnog čoveka. Ako želite da doživite lobotomiju, pogledajte sednicu Skupštine Opštine Bač na YouTube sajtu Odžačke televizije K25. Uništeno je sve što se moglo uništiti i obesmisliti. Bukvalno nemate razloga da izađete iz kuće. Šteta za prelepu varošicu koja poseduje PRELEPE i NEPROCENJIVE kulturne i istorijske spomenike u radijusu od 500m u samom mestu čime se ne mogu pohvaliti ni mnooogo veći gradovi. Jedina prednost je što nema nikakve industrije pa vazduh nije toliko zagađen kao u Beogradu.
  • Darijan

    11.01.2023 15:22
    Svaka cast
    Ja zivim u Bacu, tamo je policija odlicna. Jako lepa saradnja sa manjinama, uvek su tu za gradjane. Sve pohvale

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina