Azotara povodom izlivanja amonijaka u Pančevu: Mi sa tim nemamo dodirnih tačaka

Nakon što se u pančevačkom naselju Topola izlio amonijak iz auto-cisterne, oglasila se i Azotara, navodeći da do akcidenta nije došlo u krugu njihovog objekta, već se radi o parkingu preduzeća Saga.
Azotara povodom izlivanja amonijaka u Pančevu: Mi sa tim nemamo dodirnih tačaka
Foto: 021.rs (Ilustracija)
"Izlivanje se dogodilo na parking preduzeća Saga i sa Azotarom nema dodirnih tačaka", naveli su iz "Promist doo" - čiji je deo Azotara, prenosi Nova.rs.
Podsetimo, na teretnoj pruzi u naselju Topola kod Pančeva sinoć je došlo do curenja amonijaka iz auto-cisterne.
Direktor Opšte bolnice Pančevo Slobodan Ovuka potvrdio je da je u toku noći zbog nesreće, usled izlivanja amonijaka iz auto-cisterne, bilo hospitalizovano 20 ljudi.
 
U Pančevačkoj bolnici trenutno ne leži nijedan pacijent zbog trovanja amonijakom, rekao je Ovuka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".