Gradonačelnik Pančeva: Nema opasnosti po zdravlje građana zbog amonijaka

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović rekao je da građani nisu ugroženi posle curenja amonijaka iz kamiona cisterne, dok je zbog tegoba s disanjem bilo zbrinuto 12 osoba.
Gradonačelnik Pančeva: Nema opasnosti po zdravlje građana zbog amonijaka
Foto: 021.rs
On je za RTS naveo da su pripadnici Sektora Ministarstva unutrašnjih poslova brzo reagovali, te da su preduzete sve propisane mere.
"Sada ne postoji apsolutno nijedna opasnost po zdravlje građana", rekao je on.
Dodao je da je, po informacijama iz tamošnje bolnice, pomoć zbog tegoba zatražilo šest starijih osoba i isto toliko dece i da su svi upućeni kući.
 
U četvrtak oko 22.30 u naselju Topola Rit iz parkiranog kamiona cisterne iscurio je amonijak, a policija je juče uhapsila vozača i vlasnika firme "Saga", zbog izazivanja opšte opasnosti.
 
Radio televizija Srbije je prenela da je curenje amonijačne vode zaustavljeno pošto je zatvoren ventil na cisterni.
  • bogdan

    14.01.2023 13:01
    Doticnom korumpiranom gradonelniku ne bih verovao ni da mi kaze da ima kupljenu diplomu.
    Jos uvek njegov poduhvat privatizovanja, izmestanja i zatvaranja autobuske stanice je u toku. Na toj lokaciji ce njegovi ortaci zidati zgrade a i oko nove lokacije privatne autobuske stanice su pokupovali gradjevinsko zemljiste i zidaju zgrade.
    Platite odstetu ljudima koji su bili izlozeni, ne terajte lekare da falsifikuju dijagnoze da bi se izvukli od odgovornosti.
    Ispada da je vozac najvise kriv sto prevozi toksicne materje kroz grad da ne bi firma odgovarala a opet ce se desiti tako nesto uskoro.
  • Dejan

    14.01.2023 12:48
    Cccc
    Kad nestrucni kaze da nema,ondak nema ! Verujem da svako od vas zna nekog tehnologa, samo mu recite rec ,,amonijak,, i gledajte reakciju !!!
  • Gvozden

    14.01.2023 12:05
    Ma jok,amonijak podmladjuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.