Prijava stanovnika Rume za subvencije za ugradnju solarnih panela do 16. februara

Građani Rume zainteresovani za subvencije za ugradnju solarnih panela na porodičnim kućama mogu do 16. februara da se jave na konkurs.
Prijava stanovnika Rume za subvencije za ugradnju solarnih panela do 16. februara
Foto: Pixabay
Takođe, mogu se prijaviti i za unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote.
Konkurs je raspisalo opštinsko veće Rume.
Sredstva za sufinansiranje ugradnje panela, po milion i po dinara, obezbedile su opština Ruma i Uprava za podsticanje i unapređenje energetske efikasnosti.
 
Više informacija možete pronaći OVDE.
  • Petar Ugrin

    29.01.2023 10:04
    Jeste bas kako je napisao Dragoslav meni su ugradili solarne sa kojima nisam zadovoljan jer sunca nema dovoljno i krov kuce je okrenut samo na jednu stranu cim prodje 11 sati solarni pokazuje 20% dok ima sunca samo 75% snage. Ne hvala. Da se isplati jedino solarni sistem sa malim prenosnim motorem koji okrece na osnovu senzora panele prema suncu kao nekad ako se secate satelitske antene sa onim motorom i ruckom koja okrece.
  • Zovem se Stevo

    29.01.2023 09:58
    Inače
    Ovo se jednostavno uopšte ne isplati.
    Još jedna u nizu pljačka naroda, verovatno da bi SNS sekta ugrabila sebi još više i više, nikada toj prokletoj sekti neće biti dosta.
  • Dragoslav Mirkovic

    29.01.2023 08:05
    Jednostavna racunica: minimalno 6 PV panela, inverter, instalacija kostaju za manju kucu minimalno od 3-6000 Eura sad vi izracunajte koliko mesecno placate i na godinu racune za struju? 3000 dinara ili max. 5000 ako se grejete na struju. Sa cca. 4000 eura mozete da platite sledecih 8 godina struju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".