VIDEO: Kolone vozila na auto-putu ka Subotici zbog sudara i požara na vozilu

Na auto-putu Novi Sad - Subotica stvorile su se gužve zbog sudara šlepera i kamiona posle isključenja za Sirig u pravcu Subotice, kao i potom u suprotnom smeru zbog požara na vozilu nedaleko odatle.
VIDEO: Kolone vozila na auto-putu ka Subotici zbog sudara i požara na vozilu
Foto: Pixabay (ilustracija)
"Putevi Srbije" su saopštili da je saobraćaj zaustavljen na auto-putu, kod naplatne stanica Zmajevo - Vrbas, ka Subotici i da vozači koriste alternativne pravce.

Prema navodima "Puteva Srbije", alternativni putni pravac je isključenje na petlji Zmajeva, zatim put do Siriga i onda put do Srbobrana i onda dalje putem do petlje Vrbas, gde se vozila mogu ponovo uključiti na auto-put E-75.

Prema nezvaničnim saznanjima, nema povređenih u ovom sudaru, ali šteta je velika. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Prema navodima svedoka, nezgoda se dogodila negde posle 11:30 časova kada je u traci u pravcu Subotice šleper od nazad udario u kamion.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Takođe, nešto posle 13 časova došlo je do požara na vozilu "pežo" u suprotnoj sabraćajnoj traci, u smeru od Subotice ka Novom Sadu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Prema nezvaničnim informacijama, automobil je izgoreo na putu. 
 
Policija obezbeđuje lokaciju, nakon što su vatrogasci ugasili plamen. U ovom slučaju nije bilo povređenih, već samo materijalna šteta.

Teme

udes
  • Karlo Etelka

    01.02.2023 20:04
    A koliko Vas ima veci ili veliki aparat za gasenje u autu? 99% vas ga nema uopste. 3 puta sam vec spasio veci pozar i stetu iako nikad nisam trazio da mi vlasnici kupe novi aparat fuj fuj fuj netrebo mi.
    Spasite nekome zivot i imovinu jer i sa manjim u pocetku mozete da barem ugasite koliko toliko naravno cim bukti jako nema sanse ni sa onim vecim iz zgrada da cete uspeti. Meni je uspelo vredi pokusati.
  • TOM

    31.01.2023 23:01
    TOM
    @veverica @strasno Veze nemate odmah sutra Vozacke u Policiju. Paceri jedni vas 2je ste opasnost na Drumu Znaci oma sutra da se prave Konfete od Vozackih !
  • nije Mile veverica

    31.01.2023 16:00
    Zakon
    Nije mi jasno kako kamion pretiče kamion kada im je ograničenje takvo da ne mogu brže voziti.
    Zato se i uvela zabrana preticanja teretnih vozila na autoputevima po Evropi. Pa se leo voze u koloni.

    Ima i to mane kad ih stigneš a treba da se isključiš, ali zato MORAJU DA DRŽE ODSTOJANJE.
    Policija je tu da češlja po zakonu. I one koji ne drže odstojanje i one koji voze preko ograničenja (tako i putnički saobraćaj).
    Naši se drže slova zakona samo kad su preko granice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina