Stanovnici Vrbasa, Kule, Odžaka, Apatina i drugih vojvođanskih mesta bez gasa

Stanovnici Vrbasa, Kule, Odžaka, Apatina i Sombora i drugim mestima u Vojvodini danas, 7. februara nemaju gas zbog sanacije gasovoda kod Vrbasa.
Stanovnici Vrbasa, Kule, Odžaka, Apatina i drugih vojvođanskih mesta bez gasa
Foto: Pixabay
Građani gas neće imati do 22 časa.
"Obustava isporuke odnosi se na potrošače koji se prirodnim gasom snabdevaju sa sledećih Glavnih merno regulacionih stanica: GMRS Bačko Dobro Polje, GMRS Vrbas, GMRS Kula, GMRS Odžaci, GMRS Ruski Krstur, GMRS Crvenka, GMRS Sivac, GMRS Apatin, GMRS Kljajićevo i GMRS Sombor. Po završetku radova, a očekuje se da će to biti u utorak, oko 22 časa, JP 'Srbijagas' će otpočeti sa redovnom isporukom gasa. 
Molimo potrošače u Bačkom Dobrom Polju, Vrbasu, Kuli, Odžacima, Ruskom Krsturu, Crvenki, Sivcu, Apatinu, Kljajićevu i Somboru da imaju razumevanja za navedene radove", navodi se u saopštenju "Srbijagasa".
  • Ae

    07.02.2023 23:44
    Istina
    Sve je laž samo pusta laž
  • grejanje na gas

    07.02.2023 23:10
    informisanost
    I ispade da ako nisi na Fejsbuku ne znaš da treba da se spremiš... Danas za sutra! Sram vas bilo! Nije to moglo na vreme da se kaže? Popravka iznenada ili generalna proba za ko zna šta?
  • Cocco

    07.02.2023 12:28
    @Lala
    Pa nije!
    Da bi se to uradilo leti, neophodno je prethodno razmišljati. A toga, tog' razmišljanja? Pa nema toooo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.