Dvojac iz Inđije pljačkao crkve u Vojvodini: Odneli dobrovoljne priloge, nakit vernika...

Zajedničkim radom pripadnika policijskih uprava u Zrenjaninu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici, rasvetljena je serija teških krađa.
Dvojac iz Inđije pljačkao crkve u Vojvodini: Odneli dobrovoljne priloge, nakit vernika...
Foto: 021.rs
Po nalogu osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu uhapšeni su N. Đ. (56) i K. Đ. (63), oboje iz Inđije.
Policija će i protiv 32-ogodišnje žene, osumnjičene za ista krivična dela, podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku, saopštila je danas PU Zrenjanin.
Sumnja se da su oni, krajem januara, provalili u jednu crkvu u Zrenjaninu i u još dve u Perlezu i Lukićevu, i ukrali novac od dobrovoljnog priloga, kao i nakit koji su vernici doneli na osveštavanje.
 
Sumnja se i da su krajem prošle godine provalili u crkvu u Šajkašu i ukrali novac sa ikona u hramu i iz prodavnice suvenira u sklopu ovog objekta.
 
Osumnjičenima je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.
  • marifaza

    07.02.2023 22:24
    ako
    To nije krađa. Ljudi nemaju, nek uzmu, ono što drugi dobrovoljno daju. Bolje da oni kupe hranu i plate račune, nego prebogati popovi da ugrađuju zlatne slavine dok zlostavljaju decu i usađuju mržnju i pogrešne stvari u srca vernika, a ne ono što je Isus govorio..
    Ukrasti od najvećih prevaranata, samo je za pohvalu. Bravo.
  • neb

    07.02.2023 19:39
    oni nisu lopovi, samo neka daju to što su uzeli sirotinji i zvaće se Robin Hud !!!!
  • Bojan

    07.02.2023 15:43
    Puna podrška lopovima koji kradu od lopova i lakovernih budala koji donose nakit na osveštavanje da bi sebi dali na značaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".