Bela Crkva: Majka prijavila da joj je dete polno uznemiravano prilikom ispovedanja u crkvi

Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu pokrenulo je postupak zbog navodnog polnog uznemiravanja četrnaestogodišnje devojčice u crkvi.
Bela Crkva: Majka prijavila da joj je dete polno uznemiravano prilikom ispovedanja u crkvi
Foto: 021.rs

Kako pišu mediji, majka devojčice je prijavila da je njeno dete bilo neprimereno dodirivano prilikom ispovedanja u crkvi.

U OJT Vršac za nova.rs su naveli da je u toku predistražni postupak protiv osumnjičenog iz Bele Crkve, a sumnjiči se za krivično delo polno uznemiravanje.

"Osnovno tužilaštvo u Vršcu je odmah nakon prijema prijave podnelo predlog Osnovnom sudu u Vršcu da se prema osumnjičenom odredi mera zabrane prilaženja, sastajanja, komuniciranja sa maloletnom oštećenom i posećivanje određenih mesta iz člana 197 ZKP, koja mera je usvojena rešenjem Osnovnog suda u Vršcu", naveli su iz tužilaštva.
 
Kako su dodali, pred Osnovnim tužilaštvom u Vršcu u toku je sprovođenje daljih dokaznih radnji.
  • Nataša

    10.02.2023 14:12
    @Zoran
    Koja god da je crkva, nebitno, nisu cvećke ni pravoslavni ni katolički popovi. Crkva je odavno kao institucija pala na najniže grane.
  • Agnostik

    10.02.2023 13:23
    Ukunuti ova legla pedofilije i zlostavljanja, ne postoji 1 svesteno lice koje zivi "reci svoje vere" (pod uslovom da i jeste neki vernik). Neka rade nesto i zarade sebi platu umesto sto zive od tudjih "grehova"
  • KLF

    10.02.2023 10:07
    @Rade

    U jednoj rečenici si potvrdio najveći problem našeg društva, to što vi budale mislite da će crkve da vam reše probleme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina